9.10.2017

Syysasetelmia

Helpot syysasetelmat ikkunalle ja terassille.

Vihdoinkin sain jonkinlaisen idean asetelmille jotka joka syksy ja läpi talven ovat olleet keittiön ja kamarin ikkunalla.

Olin jo aikaisemmin ostanut muutaman "Green Boys" -pensastädykkeen (Hebe) ja niillehän pitää saada jotakin kivaa kaveriksi. Ikkuna-asetelmiin tulee aina pikkuiset tuikkulyhdyt, tilaa pitää jäädä niillekin.

Löysin marketilta marjakanervia (Gaultheria mucronata) ja perin tavallisia kanervia (Calluna). Omasta pihasta löytyy myös tarpeita asetelmien tekoon. Eiköhän noista jotakin synny...

Minulla on vuosia sitten ostetut koriparvekelaatikot ja muitakin koreja joihin asetelmat teen. Korit siis esille ja sommittelemaan!

Ikkuna-asetelmiin tuli pensastädyke ja marjakanerva sekä syyshortensian (Hydrangea paniculata) ja jalohortensian (Hydrangea Macrophylla-Ryhmä) kukintoja. Yhteen pikkukoriin tyrkkäsin myös marja-aronian oksia (Aronia Prunifolia-Ryhmä).

Nämä kaksi menevät siis ikkunoille:


Ja nämä kaksi koristavat terassin pöytää olohuoneen ikkunan takana:

Lopuksi vielä kuva rappusten todella yksinkertaisista asetelmista. Tällaiset on siis rappusen molemmissa päissä, ne ensimmäisen kuvan kanervat meni tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti