Kuka olen?

Olen helposti uusista käsillätekemisen asioista innostuva höpsö. Aikuisopiskelen Lepaalla, Hämeenlinnan lähellä puutarhuriksi, se on ammatti josta minulla on muisto lapsuudesta. Menimme äitini kanssa hakemaan paikalliselta puutarhalta kesäkukkien taimia ja kun astuimme kasvihuoneeseen hurmasi kostea mullan ja kasvien tuoksu minut täysin, muistan sen vieläkin selvästi! Huudahdin sitten siinä kasvihuoneen ovella: "Minusta tulee isona puutarhuri!" No ei tullut... Mutta nyt monen, monen vuoden jälkeen päätin sen(kin) ammatin opiskella.

Käsityöt ovat yksi parhaista harrastuksistani, nykyään tosin neulon vain sukkia. Sukkalangat ovat nykyään niin ihania, että aina kaupoilla käydessä tekee mieli ostaa joku kerä. Virkkauksiakin teen matoista koreihin ja käsilaukuista tabletteihin. Seuraan innokkaasti käsityöideoita mm. Pinterestissä  ja Facebookin käsityöryhmissä.

Lisäksi pitää tietenkin puuhata kaikkea muutakin kivaa, betonitöitä, saippuan valmistusta ja mitä kaikkea vielä kerkeän keksimäänkään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti