24.3.2018

Pääsiäisen kukka-asetelmat

Koska on kylmä eikä aurinkokaan paista ja pääsiäisestä ei taida tulla yhtään parempi ilmaltaan, jouduin vähän soveltamaan terassin kukka-aselmien kohdalla.

Jostakin netin syövereistä luin, että joku viherpeukalo oli laittanut pääsiäiskukat ikkunan väliin, no minä päätin kokeilla myös! Tila ikkunoiden välissä ei ole kovin kummonen joten jo astia mihin narsissit ja helmililjat laittaisin aiheutti vähän miettimistä. Kaupassa onneksi silmiin sattui nuo paperiset kakku/leipävuuat.

Ikkunoita pestessäni testasin miten saan vuuan sinne väliin niin että se on etummaisen ja takimmaisen ruudun pokien päällä. Paistolastaa apuna käyttäen se lopulta onnistui. Minulla oli kristallikissanhiekkaa ihan muuta käyttöä varten jemmassa, mutta päätin käyttää sitä istutusalustana narsisseille ja helmililjoille.

Ensin helmililjat ja narsissit piti ottaa purkeistaan ja pestä ylimääräisestä mullasta. Samalla sain ne, aika vaivoin tosin, irroteltua toisistaan. Sitten vaan istutin ne kakkuvuokiin kristallikissanhiekan avulla.

Ukkokullan avustuksella ja kolmea paistolastaa käyttäen kummalliset asetelmani jäivät kun jäivätkin ikkunoitten väliin!

Tästä tuli ihan siedettävä :)





























Ja tämä toinen on kyllä vähän räjähtäneen olonen...



























Kaipa nuo tuosta päätänsä vielä nostaa, huoh. Oli sen verran hankala projekti, että ikkunat aukasen vasta joskus keväällä kun poistan nuo... Taustalla viehättävän lisänsä antaa terassin kaikenmailman romut :D

Iloista pääsiäisen odotusta!


1 kommentti:

  1. Jännä idea :) Hauskan näköistä! Mukavaa pääsiäisviikkoa Sinulle :)

    VastaaPoista